Monday, 18 January 2016

KEDAI MURAH UNTUK DIJUAL/DISEWA AREA PUSAT BANDAR BANDAR BARU SG BULOH 2016

Assalamualaikum,

Di sini ada iklan khas untuk KEDAI UNTUK DIJUAL




2 Unit Lot kedai:

1) Lot Basic No.5 :
RM13k negotiable ATAU nak sewa pada kadar RM550/bulan 

2) Lot No.4 Full Renovated+ Grill besi+bilik :
rm25k nego

NEGO LA HABIS HABISAN SAMPAI JADI :)


Alamat:
Kedai Sebelah SHELL, Sek U19, Bdr Baru Sg. Buloh,
47000 Selangor.

Amenities:
  • Walking distance dgn shopping complex & Pusat Bandar Baru Sg. Buloh
  • Tepi Jln besar & laluan utama yg sibuk
  • Kawasan Org Melayu
  • Sebelah Stesen minyak SHELL
  • Opposite road dgn Sekolah Menengah (ada jejantas pejalan kaki)
  • 5min ke Masjid Paya Jaras
Sape2 yg berminat boleh lah roger makcik Kamariah, baik orgnya, VERY FRIENDLY!

Nak Jual Nasi ke, Karipap ke, Pisang Goreng ke, nak buat SPA ke, keda runcit ke, stor ke, keda borong telur ke boleh la...

Mana la nak dapat kedai harga murah macam ni kan?????
SEWA murah.. BELI pun MURAH...

biase nye paling busuk kadar sewa kedai atau premis bisnes ialah  RM1500-6000 SEBULAN YOUUUUU!!!!!

KENAPA OWNER NAK LETGO????
Ha, ni la reason untuk dijual.. dulu saya la yg manage urusan sewa beli keda makcik saya tapi disebabkan komitmen kerja dan keluarga yang baru aja dapat surat transfer ke JB..so, sy tolong iklan online je la...ok :)

Reason utk jual:
Kekangan masa dan komitmen yg terhad pada bisnes disebabkan suami owner sakit  kronik yg memerlukan perhatian dan jagaan susulan yg rapi.

Boleh hubungi Makcik aka owner sy:
Makcik Kamariah:013-530 2841