Saturday, 27 October 2012

AYUH KITA BERSENAM ^,^



keh3, baik2...di bawah ni ada beberapa step yang patik rasa COOL gila, HAAAA..sila la ikut!!!!!ada kawan suka step 2..tapi patik rasa smart je step kucing (13) dan step libas xtentu pasal (9)

senaman ni boleh menghilangkan rasa mengantuk dan tekanan. Time BOSAN ponn bolehhhhh!..Kepada mereka yang selalu rasa mengantuk ataupun tengah mengalami tekanan, Sila ikuti dan lakukan senaman ini. Selamat Mencuba!!

alright2..sambil tu, nak shoot post ni special to bebudak hingusan saya : CIKmay.SARAH, ESAH, IDA, NANA..SHEm.MIMI...hmm sape lagi ekh????mane2 la kengkawan la...
LANGKAH 1
Ini adalah ala taichi sikit la… sebagai permulaan untuk memanaskan badan..
LANGKAH 2
Tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher anda..
LANGKAH 3
wa..wa..aaa
LANGKAH 4
Gerak kekanan kemudian ke kiri..
LANGKAH 5
Gerak ke kiri kemudian ke kanan. Ikut sahajalah… jangan terpusing kepala sudah la..
LANGKAH 6
Tepuk kuat kuat kat dahi.. Ini untuk menghilangkan mengantuk..
LANGKAH 7
Selepas itu buat gerakan tangan dan badan… buat macam gembira je..
LANGKAH 8
Kemudian goyang-goyangkan kaki dan badan sedikit… Lakukan seperti kita tiada masalah…
LANGKAH 9
Lakukan secara agresif pula… Jangan peduli apa orang lain kata..
LANGKAH 10
Hilangkan semua tekanan…
LANGKAH 11
pusingkan kepala…
LANGKAH 12
tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…
LANGKAH 13
Akhir sekali lakukan joget kucing…
————–
Sekian….SELAMAT MENCUBA>>>


WALLAWEH, KWANG3

Friday, 26 October 2012

EXPLORE VIETNAM, MAY 2013

wallaweh...on the spot plan..plan 5 minit, terus online booking.. kerja sapa la ni xlain x bukan kerja WAE dan patik..kwang3..

alright, next may 2013.kami akan depart meneroka bumi tuhan : VIETNAM..

mengikut plan awal ni, kami akan meng-eksplorasi beberapa negeri..more than 1..mengikut perancangan awal..kami di sana inshaallah selama seminggu..
hmm, bukan untuk honeymoon yer..tapi BACKPACKING !..

hanya both of us...kerja kerja kerja.cuti seminggu dapat ke??? doakan kami moga dipermudah...